Log på My Kaspersky ved hjælp af QR koden

Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto og bruger Kaspersky Security Cloud til Windows på din computer, kan du logge på Kaspersky-appen ved at scanne din personlige QR-kode. I så fald vil dine nye kontodata automatisk blive overført til den nye enhed.

Du kan logge ind på My Kaspersky ved hjælp af en QR-kode på enheder, der kører Android 6-14, der har Google Play-tjenester installeret.

QR-koden oprettes af My Kaspersky-tjenester og inkluderer vigtige parametre for din godkendelse. Send ikke din QR-kode til andre, da dette kan medføre, at data lækkes.

Sådan får du QR-koden